De Club van 80

Op 7 januari 2006 is de Club van 80 opgericht om Ariston’80 te steunen met activiteiten die het clubverband versterken en het bestuur van Ariston’80 met raad en daad te ondersteunen. Het doel van de Club van 80 is in de loop der jaren wat veranderd. Zo is de raadgevende functie afgesplitst als Raad van Advies. De Club van 80 heeft nu als doel om Aristoni, huidig of oud, bij elkaar te brengen.


Wij organiseren jaarlijks een eredivisie wedstrijd naar een van de mooie clubs in de omgeving van zowel heren als dames. Naast het organiseren van activiteiten ondersteunen wij goede initiatieven, die iets toevoegen aan Ariston’80. Zo dragen wij, bijvoorbeeld, bij aan de sfeer op het Douwe van der Kooi toernooi, door het sponseren van de band of te helpen bij het maken van het Rad van Fortuin. Ook proberen wij materiele wensen binnen Ariston’80 te vervullen door onze beuncommissie aan het werk te zetten. Denk hierbij aan de vrije trappenmuur op veld 2.

Leden van de Club van 80 dragen dus op een leuke wijze bij aan het verenigingsleven van Ariston’80. Maar je krijgt er als Club van 80 lid ook wat voor terug. Zo zorgen wij ervoor dat ieder Club van 80 lid up-to- date is met onze nieuwsbrief, krijgt iedereen (digitaal) de Toeter en kan je als lid voor een spotprijsje mee naar onze activiteiten.

Wij zijn continu op zoek naar leuke en ludieke acties waarmee we onze doelstellingen kunnen behalen. Heb jij zelf leuke ideeën die het clubverband kunnen versterken, zie je nog mooie kansen voor de beuncommissie of wil je graag lid worden en bijdragen aan Ariston’80? Stuur dan een mail naar clubvan80@gmail.com of spreek een van ons aan. Het lidmaatschap is slechts 40 euro per jaar voor de werkenden onder ons. Omdat wij begrijpen dat studenten het niet altijd even breed hebben kunnen studenten voor slechts 20 euro per jaar al lid worden!

Tot ziens bij één van de activiteiten van de Club van 80!

 

Het Club van 80 bestuur heeft op dit moment de volgende samenstelling:

Nick Bel (Voorzitter)
Nils Velders (Secretaris)
Harmen van der Land (Penningmeester)
Marco Hayes (Algemeen bestuurslid)
Stefan Viergever (Algemeen bestuurslid)
Viktor de Jonckheere (Algemeen bestuurslid/ Beuncommissaris)
David Knops (Algemeen bestuurslid/ Beuncommissaris)
Bob Dijkhuizen (Algemeen bestuurslid)
Mitchel Knipscheer (Vertegenwoordiger Ariston’80 bestuur)

2.6.1.2