top of page

Delfts voetbal bedrijven toernooi 2023

Ook meedoen als bedrijf? Stuur een mail naar: externecommissie@ariston80.nl

 Deelnemende bedrijven

APPM

APPM is een advies- en projectmanagementbureau in de fysieke leefomgeving. Met 100 collega’s werken we aan infrastructurele projecten, gebiedsontwikkelingen, duurzame mobiliteit, de energietransitie en klimaatadaptatie. We werken aan projecten van strategie en beleidsontwikkeling (Hoe zorg je bijvoorbeeld voor minder emissies in de bouwsector? En hoe maken we ons openbaar vervoer toekomstbestendig?), tot civiel technische projecten in alle fases van tender tot uitvoering (bijvoorbeeld aanbesteding en contractmanagement, technisch management, circulair bouwen, innovatie en projectmanagent). Projecten variëren van dijkversterkingen tot een adaptieve ontwikkelstrategie voor de Zuidelijke Randstad, van het combineren laadvoorzieningen en duurzame opwek bij parkeerplaatsen, tot het toekomstbestendig maken van het elektriciteitsnet, van binnenstedelijke gebiedsontwikkeling in Haven-Stad tot een hoogwaardige OV-verbinding in het Gooi. APPM is een hechte netwerkorganisatie die expertise uit de verschillende werkvelden weet te verbinden. We zijn vindingrijk en weten nieuwe paden te bewandelen. APPM’ers zijn sociaal verbindend, commu¬nicatief en analytisch. Elke dag maken we Nederland een beetje mooier.

appm logo_edited.jpg

Info

31 maart zal de tweede editie van het Delfts Voetbal Bedrijven Toernooi plaatsvinden georganiseerd door v.v. Ariston '80 in samenwerking met APPM. Werknemers van bedrijven en studenten zullen in gemixte teams strijden om eeuwige roem. Tijdens het toernooi is er volop de mogelijkheid om te netwerken en de sfeer te proeven bij de bedrijven. Aansluitend aan het toernooi zal een borrel plaats vinden met wat te eten. Deelname aan het toernooi is voor studenten helemaal GRATIS.

31 maart 14:00-20:00
X TU Delft

BAM

BAM kent een strategisch plan voor 2021-2023 (‘Building a sustainable tomorrow’). We willen opdrachtgevers in de bouw de beste dienstverlening bieden en daarbij een bijdrage leveren aan de wereldwijde transitie naar een duurzamere samenleving. Oók medewerkers een veilige en interessante werkomgeving blijven bieden, is één van onze belangrijkste doelstellingen. BAM gaat voor duurzaamheid én veiligheid en het benutten van alle deskundigheid op gebied van duurzaamheid, digitalisering, modulaire en industriële bouwactiviteiten. 

De kunst van bouwen is meerwaarde leveren voor de samenleving; wij bouwen voor het leven. Waar anderen ophouden, gaan wij door, om de weg te wijzen naar een duurzame toekomst voor ons en toekomstige generaties. Als marktleider zijn we toonaangevend. Onze waarden: duurzaam, inclusief, samenwerkend, betrouwbaar en eigenaarschap stellen ons in staat onze ambities waar te maken. Elke dag opnieuw.

TSA Group

Bij TSA Group Delft bv doen we al meer dan 25 jaar waar we goed in zijn: software ontwikkelen en online-toepassingen realiseren. Ook houdt TSA zich bezig met het onderhouden van bestaande software, application outsourcing en het beheren van complexe database systemen.

Op zoek naar een leuke stage? 

Wil je tijdens je stage graag werken met Java, C#, Python, PHP en/of C++? Als stagiair bij TSA ben je een volwaardig teamlid vanaf dag één, waardoor je een belangrijke bijdrage gaat leveren aan onze producten of projecten. Het belangrijkste vinden we dat je jouw interesse en talenten optimaal kan inzetten én verder kunt ontwikkelen.

TNO

Al negentig jaar verricht TNO toegepast onderzoek waarmee we de welvaart en welzijn van Nederland bevorderen: van de deltawerken tot vaccinontwikkeling en van het bouwen van slimmere windturbines tot postquantum cryptografie. Dat doen we in opdracht van de overheid en van het bedrijfsleven – maar altijd met het doel om de nieuwste inzichten daadwerkelijk toe te kunnen passen in de praktijk. Als onafhankelijke onderzoeksorganisatie zijn we zo het vliegwiel voor innovatie.

En daar kan jij een waardevolle bijdrage aan leveren.

Witteveen+Bos 

Ingenieurs en adviseurs bij Witteveen+Bos zijn intrinsiek gedreven om complexe vraagstukken op te lossen en de maatschappij vooruit te helpen. De energietransitie, klimaatadaptatie, overstromingsproblematiek, gezonde steden, circulaire economie en grootschalige vervanging van infrastructuur zijn voorbeelden van grote opgaven waaraan wij kunnen bijdragen.

 

Witteveen+Bos adviseert en helpt opdrachtgevers bij het maken van de goede keuzes. In de kern draait ons werk om kennis: de juiste kennis bij elkaar brengen om deze opgaven duurzaam op te lossen.

Sun Projects

Sunprojects is al sinds haar oprichting aanjager van duurzaamheid. Als initation van nieuwe technologieën en nieuwe business modellen voor zon, is het mede hierdoor dat Sunprojects al meer dan 200MWp aan zonnestroominstallaties

Naast grote commerciële projecten hebben we vanaf het allereerste begin ook altijd onze maatschappelijke verantwoordelijkheid gepakt. Zo hebben wij onze expertise voor menig school, stichting of club ingezet, om ook dáár zonnestroom mogelijk te maken.

AllSeas

Allseas is een toonaangevende aannemer in de offshore energiemarkt. Wij zijn pioniers in hart en nieren. In een wereld die meer dan ooit in beweging is, vinden wij voortdurend nieuwe kansen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken en te gebruiken. Wij verleggen voortdurend de bestaande grenzen van techniek en zijn experts in het ontwerp en de uitvoering van grote en complexe offshore projecten. Onze veelzijdige vloot van gespecialiseerde schepen die we zelf ontworpen hebben werkt wereldwijd en is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur en systemen. Allseas is gespecialiseerd in vier kernactiviteiten: Offshore-pijpleidinginstallatie, heavy lift projecten, diepzeemijnbouw en inzameling van rivierafval.

WEM No-code

At WEM, we’re reimagining the way the world creates software. From how you think about software and features, to how you create it, or how you manage the application lifecycle. The work we do is shaping the future of digital and positively impacting the way we work and live.

bottom of page