top of page

Commissies

Wil je graag commissie doen bij Ariston'80? Laat het ons weten via het interesseformulier!

AC2021

We weten het nu wel, corona hier, corona daar. Wordt jij er ook een beetje moe van? Wij, bij de AC, zijn er voor jou! Dit jaar zullen er weer geweldige activiteiten georganiseerd worden waar jij bij kunt zijn! Van toernooien, tot diners en feestjes! Ben jij als Aristoni net zo fanatiek tijdens de derde helft als tijdens de eerste twee? We zien je dan op onze volgende activiteit!

Omschrijving

 

 

ACTIVITEITENCOMMISSIE


"Time flies when you're with the AC"

 

Alina Bekkering

Rinske Boersma

David Stouten

David van der Neut

Sybe de haan


QQ: Joaquim Boendermaker
QQ: Ike Huisman

ac@ariston80.nl

Om Aristoni ook een mooie toekomst na hun voetbalcarrière te bieden zet de Externe Commissie zich in om een interessant netwerk op te bouwen. Dit wordt gedaan door evenementen op te zetten van een serieuzere aard.

Omschrijving

ExCo

 

 

Externe Commissie

Rafael van Beek

Cas van Buuren

Lieke Linthorst

Rael Huizenga


QQ: Koen van Arem

exco@ariston80.nl

Omschrijving

Sta jij liever achter de camera dan ervoor? Of ben je goed in het monteren van video’s? Dan is de FlitCie een goede match voor jou! Deze commissie zorgt ervoor dat alles binnen Ariston ’80 op beeld wordt vastgelegd. Evenementen zoals een bowlingtoernooi of het kerstdiner, maar ook wedstrijden en teamfoto’s. Dit gebeurt op aanvraag van andere commissies maar ook als je als team een Aristonevent organiseert of een belangrijke wedstrijd hebt, kun je de FlitCie benaderen om de mooiste momenten vast te leggen. Daarnaast heeft deze commissie ook haar eigen projecten zoals bijvoorbeeld een promovideo voor op Instagram Stories. Hier zijn altijd nieuwe enthousiaste leden voor nodig en je mag dus gedurende het jaar altijd toetreden tot deze commissie.

MediaCie

 

 

Mediacie

Denise Croes

Iza Musch

Marilse Nouws

Sanne Hazenoot


QQ: Emiel Tomassen

QQ: Joaquim Boendermaker

mediacommissie@ariston80.nl

WhatsApp Image 2022-03-06 at 9.21.23 PM.jpeg

Omschrijving

De IntegraCie zorgt voor een goede sfeer en wederzijdse bekendheid bij de verschillende teams van Ariston '80. Wij zijn met z'n allen een vereniging en wij zijn er voor elkaar. Dat draagt de IntegraCie vol plezier uit.

 

 

Integracie

Michael van der Werff

Vigo Oudenaarden

Jasmijn van Arnhem

Lasse Wernke

 
QQ: Joaquim Boendermaker​

QQ: Susanna Tdlohreg

integracie@ariston80.nl

Intro 2022

Omschrijving

Ariston ‘80 wordt elk jaar weer aangevuld met kersverse enthousiastelingen die zin hebben om te voetballen en daarnaast ook wel kunnen genieten van een biertje. Als Introcommissie is het jouw taak om onze nieuwe leden een warm welkom te geven bij de club. Door het organiseren van verschillende activiteiten tijdens de Introductieperiode zorg jij ervoor dat onze nieuwe leden straks niet meer zijn weg te slaan uit de TAP! Als kers op de taart krijg jij ook nog eens de eer om hét weekend van het jaar te organiseren: het Clubweekend! Het is aan jou om de nieuwe leden te laten zien hoe gezellig het bij Ariston ‘80 is!

 

 

INTROCOMMISSIE

Bart Eerbeek

Chinouk van den Berg

David Stouten

Max Beishuizen

Suzet Giltay

 

QQ: Joaquim Boendermaker
QQ: Timo Warmenhoven

QQ: Romy de Bruine

intro@ariston80.nl

Image by Michael Longmire

Omschrijving

De boekhouding van de vereniging moet natuurlijk op orde zijn. De kascontrolecommissie controleert of dit daadwerkelijk het geval is. De leden zijn doorgaans oud-penningmeesters.

 

 

KASCONTROLECOMMISSIE

Ties Bongers
Bob Dijkhuizen
Misha Grift
David Knops

Martin de Jong

Toke Camps


QQ: Sarah van Burk

penningmeester@ariston80.nl

Teletubbies OWeeCie.png

Omschrijving

De OWeecommissie is natuurlijk verantwoordelijk voor het organiseren van de OntvangstWeek van Delft. Zij zorgen ervoor dat de nieuwe studenten op een fantastische manier kennismaken met wat Ariston ‘80 te bieden heeft. Naast een aantal vaste activiteiten tijdens de OWee zoals de Parade, de Infomarkt en de Sportmarkt (SEARCH @X) zijn er genoeg andere momenten waarop de commissie de vrijheid krijgt vette activiteiten te organiseren om zo de vereniging zo goed als mogelijk op de kaart te zetten! Natuurlijk doen ze dit niet alleen, want elk jaar staan er weer genoeg Aristoni te springen om een handje te helpen tijdens de week.

 

 

OWEECOMMISSIE

Killian van Oers

Aukje de Jong

Stan van Hooft

Reno Welleman

Quinta Hoeneveld

Tim Rood


QQ: Koen van Arem

QQ: Matthijs van der Jagt

QQ: Timo Warmenhoven

oweecie@ariston80.nl

Bestuur OLV

Omschrijving

De OLV is de oud(ere)-leden vereniging van Ariston '80. Wij zorgen er voor dat er jaarlijkse activiteiten zijn waar oud(e) Aristoni elkaar weer tegen kunnen komen, meestal onder het genot van een hapje of drankje. Wij doen dit in het algemeen via een aantal terugkerende activiteiten zoals de oudejaars-borrel en het bezoeken van prof-wedstrijden. Naast het hebben van activiteiten sturen we regelmatig een nieuwsbrief met nieuwsfeitjes over de Ariston '80, zodat je op de hoogte blijft van jouw club!

Druk op de volgende link voor meer informatie of om lid te worden!

 

 

OUD-LEDEN VERENGING

Viktor de Jonckheere

David Knops

Diana Pereira

Nils Velders

Stefan Viergever

Misha Grift

olv@ariston80.nl

RvA

Omschrijving

De Raad van Advies is een officieel orgaan van v.v. Ariston '80, gekozen door de ALV. De belangrijkste taak van de Raad van Advies is het, zowel gevraagd als ongevraagd, adviseren van het bestuur. De Raad van Advies bestaat uit mensen die ervaring hebben met de club, in voldoende mate betrokken zijn en gezamenlijk een goede representatie van de club vormen. De Raad vergadert maandelijks met de voorzitter van het bestuur over de huidige gang van zaken. Druk op de volgende knop om de huidige leden van de RvA te zien, te vinden hoe je inde RvA kan komen en meer.

 

 

RAAD VAN ADVIES

Arjan Andeweg

Karlijn van Beekum

Tom van Berkel

Luuk van Koppen

Wim van der Meer

Nina van Tent

Claudia Kruissel

rva@ariston80.nl

ScheidCie.jpeg

Omschrijving

Sta jij graag als speler op het veld, maar heb jij ook graag de kaarten en een fluitje bij je? Wil jij leren hoe je een (nóg) betere scheids kan worden of wil je anderen hierbij helpen door scheidsrechterscursussen en -trainingen te organiseren? Een serieuze commissie voor gemotiveerde voetballers: de ScheidCie is er voor het verhogen van de kwaliteit en het ondersteunen van de scheidsrechters bij v.v. Ariston '80.

 

 

SCHEIDCIE

Koen van Asselt

Frank Steinfort

Rael Huizinga

Tomas Raaphorst

 

QQ: Joaquim Boendermaker

QQ: Emiel Tomassen

 

scheidcie@ariston80.nl

TAPbeheer

Omschrijving

Het TAPbeheer onderhoudt, verbetert en beheert het pand van Ariston. Daarnaast organiseren wij op de standaard borrelavonden speciale evenementen zoals een PubQuiz of een groot feest zoals Kwartfinale.

 

 

TAPBEHEER

 

Rik Bazuin

Mitchell van Doorn

Brian Holtkamp

Liss van Wensveen

Sam Heslenfeld

Daam SchoonQQ: Sarah van Burk
QQ: Matthijs van der Jagt

TAP@ariston80.nl

TC.jpeg

Omschrijving

De Technische Commissie (TC) houdt samen met de wedstrijdsecretarissen als QQ'ers het overzicht over de kwaliteit van het voetbal, deelt teams in en bedenkt hoe we als vereniging kunnen groeien op voetbalgebied. Hierbij hoort o.a. het schrijven van een technisch plan en het de structuur van het lotingssysteem voor nieuwe leden. Een serieuzere commissie dus die zeker erg leerzaam is!

 

 

Technische Commissie

 

Anne Stehouwer

Lara Notenboom

Sam Heslenfeld

Bouwe van der Poel

Nienke van der Wal

Elisa Muusers

Thom Spelt


QQ: Susanna Tdlohreg

QQ: Emiel Tomassen

tc@ariston80.nl

ToerCie.jpg

Omschrijving

Wat is een sportvereniging zonder haar jaarlijkse toernooien? De Toernooicommissie zet zich in om twee keer per jaar toffe toernooien neer te zetten. Een nieuwjaarstoernooi in de zaal en een groot eindtoernooi voor Aristoni en externen aan het eind van het seizoen. De ToerCie biedt plek voor leden die al eens een commissie hebben gedaan, maar is ook zeer geschikt als instapcommissie. Door het organiseren van deze toffe toernooien vormt zich ieder jaar weer een gezellige groep die naast het harde werken ook zeker tijd nemen om samen biertjes te drinken.

 

 

Toernooi commissie


Jelle Schotanus

Marieke Smith

Jeroen van Til

Ben van Velzen

Max Beishuizen

Marit Meijvogel


QQ: Susanna Tdlohreg
QQ: Sarah van Burk

toercie@ariston80.nl

Toeter2021

Omschrijving

Een vereniging is natuurlijk niet compleet zonder een clubblad. De Toeter staat vol met inspirerende verhalen, prachtige plaatjes, grappige quotes van leden en alle inside info die je als Aristoni zou moeten weten. Drie maal per jaar is dit mooie clubblad te lezen op X, in de TAP of gewoon lekker thuis en elk jaar weet de commissie er weer een eigen draai aan te geven met zelf verzonnen, nieuwe columns of edities met een overkoepelend thema.

 

 

Toetercommissie

Karel Hamburg

Kira Geluk

Mirte Breij

Thymo Westerhof

Wouter van Aalderen


QQ: Koen van Arem

QQ: Joaquim Boendermaker

toeter@ariston80.nl

Image by Charles Deluvio

Omschrijving

Om de website van Ariston ‘80 te onderhouden is de Webcie altijd beschikbaar om bugs uit het systeem te halen of de site op ander vlakken te verbeteren. Daarnaast houdt de WebCie zich bezig met aanvullende functionaliteiten voor deze App! Dus zie jij zelf wel als een techneut en zou je op online gebied iets willen bijdragen aan de vereniging? Dan ben je altijd welkom om bij de WebCie te komen. Het is een doorlopende commissie waar er af en toe om input van het bestuur gevraagd wordt en er piekmomenten zijn als er een nieuw project gaande is.

 

 

Websitecommissie

Laura Ahsmann

Marianne Klement
Luuk van Koppen
Peter Pul
Arjan van Schendel

Nikki Bouman


QQ: Koen van Arem

webcie@ariston80.nl

High_resolution_wallpaper_background_ID_77700236138.jpg

Omschrijving

 

 

Rallycommissie

Lars Emmer
Bouchra Brouras
Bart Eerbeek
Emil Malmsten
Fenneline The


QQ: Ike Huisman

QQ: Matthijs van der Jagt

rally@ariston80.nl

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
Anchor 4
Anchor 5
Anchor 6
Anchor 7
Anchor 8
Anchor 9
Anchor 10
Anchor 11
Anchor 12
Anchor 13
Anchor 14
Anchor 15
bottom of page