top of page

dames 1

2e Klasse B

We zijn een levendige verzameling van veelal langlevende (studenten)voetballers. Voetbal is het element dat ons als team vormt, op en buiten het veld. 


Omdat we een selectieteam zijn, streven we altijd naar de beste manier van spelen en de beste resultaten door doordeweeks hard en gedisciplineerd (en met plezier) te trainen. Sinds vorig seizoen spelen we in de 2e klasse, ons doel is om in deze klasse te blijven! We trainen op dinsdag en donderdag op X onder leiding van onze trainers. Zaterdag is natuurlijk onze favoriete dag waarop we ons best doen om de punten thuis te houden of mee naar huis te nemen. Na de eerste en tweede helft van de training is het natuurlijk tijd voor de derde helft, waar ons team zich net zo ambitieus toont. Bijna elke maand worden er teamdiners en -borrels georganiseerd. Ons teamweekend is een jaarlijks terugkerend team bonding weekend ergens in Nederland waar voetbal van minder belang is. We beginnen elk seizoen met een trainingskamp, waarbij voetbal centraal staat en iedereens mindset wordt bijgesteld. Ook doen we jaarlijks mee aan het eindtoernooi van Ariston en proberen we naar Groningen te gaan om te kijken hoe we ons kunnen meten met andere studententeams.

 

Wil je bij ons team komen spelen en een keer meetrainen? Stuur dan een mail naar de technische commissie (tc@ariston80.nl) met je voetbalervaring. Vergeet niet dat de transfer deadline 15 juni is!

Staff
Nuno2.jpg
Nuno pereira

Hoofdtrainer

icoon person.png
Marit Meijvogel

Elftalleider

icoon person.png
Mustafa nazari

Assistent trainer

Marieke
Marieke Smith

Elftalleider

Volg ons op Facebook!

  • Facebook
Dames selectie 2022
bottom of page