OVER ONS

Ben je student en wil je ook graag (leren) voetballen? Dan ben je hier op de juiste plek.

In elke student schuilt ten slotte een voetballer! En of je nu al jaren voetbalt of dat je alleen ooit aan een schoolvoetbaltoernooi in groep 8 hebt meegedaan: geen betere tijd om je voetbalskills te ontdekken dan aan het begin van je studententijd. Bovendien is v.v. Ariston'80 is de enige open studentenvoetbalvereniging in Delft. Dit houdt in dat alle studenten lid kunnen worden.

Voor wie?

Voetbal je al jaren en wil je dit doorzetten in Delft? Of ben je toe aan een nieuwe sport en lijkt voetbal je wel wat? Ariston '80 biedt vele mogelijkheden. Ons eerste damesteam speelt 2e klasse en het eerste herenteam speelt 3e klasse, terwijl de andere teams spelen tussen de 2e en de 8e klasse reserve van de KNVB. Zo is er dus de mogelijkheid om op serieus niveau te voetballen maar ook om op lager niveau in te stappen of zelfs om te beginnen met voetbal.

 

Schema

De selectieteams van dames en heren trainen twee keer per week (dinsdag en donderdag) onder leiding van een gediplomeerde trainer. Tevens wordt er op die dagen getraind door de niet-selectieteams. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagen.

 

Activiteiten

Met meer dan 500 leden is v.v. Ariston'80 een van de grotere sportverenigingen in Delft en dankzij de vele activiteiten ook een van de gezelligste. Zo worden er jaarlijks toernooien georganiseerd, zoals het nieuwjaarstoernooi in een eindtoernooi als afsluiting van het seizoen. Daarnaast wordt maandelijks een verenigingsborrel georganiseerd, in combinatie met losse grote en kleinere activiteiten in ons eigen pand op de Brabantse Turfmarkt: de TAP.

Uiteraard zijn er altijd wel Aristoni die ook op voetbaldagen in zijn voor een biertje in café X of langs de lijn om de andere team aan te moedigen.

Ook zijn er borrels, feestjes, diners en voor de echte diehards is er sinds een paar jaar ook een clubweekend. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de vele commissies waar ook jij je steentje aan kan bijdragen! Lees meer over onze commissies op de commissie pagina.

 

Tijd

v.v. Ariston'80 kost zoveel tijd als je zelf bereid bent erin te steken. Er zijn talloze leden die af en toe komen trainen, maar verder voornamelijk hun wedstrijden spelen op zaterdag. Maar er zijn ook leden die geen training missen. Verder gaan vrijwel alle teams regelmatig met elkaar een biertje drinken of andere nevenactiviteiten ondernemen.

Daarnaast wordt v.v. Ariston'80 gerund door studenten zelf en is er dus de mogelijkheid om je te ontplooien in een van de vele commissies die de club rijk is. Zo leer je meer mensen binnen de vereniging en ook buiten je team kennen. Veel Aristoni maken op die manier vrienden waarmee ze ook jaren later nog veel optrekken. Bij v.v. Ariston'80 kun jij je plekje in Delft vinden en samen met vrienden en vriendinnen lekker voetballen op je eigen niveau.

 

Dames

Ariston'80 heeft momenteel 4 dames teams. Dit betekent dat je op verschillende niveaus uit de voeten kan.

Dames 1 speelt dit seizoen in de 2de klasse in de reguliere KNVB competitie. Trainingen zijn twee keer per week, waarvan ook verwacht wordt dat je beide keren aanwezig bent. Tijdens de trainingen wordt duidelijk toegewerkt naar de wedstrijden op zaterdag. Het doel van Dames 1 is haar plek in de 2e klasse dit seizoen te handhaven, maar naast het fanatisme op het veld, is er ook altijd plaats voor fanatisme in de 3de helft.

Dames 2 speelt dit seizoen in de 4e klasse waar het erg goed presteert. Ook bij dit elftal wordt verwacht veel te komen trainen en ligt de ambitie en intensiteit hoog. De trainingen zijn dan ook tegelijk met Dames 1 maar onder begeleiding van eigen trainers. Het doel van dit team is om binnen enkele seizoenen de aansluiting te vinden met Dames 1, waarna deze twee teams een hechte en sterke selectie afdeling worden die veel wisselwerking zullen ondervinden.

Dames 3 speelt net als Dames 4 in de 5e klasse, maar laat dit jaar uitstekende resultaten zien. De kans is zeer groot dat dit team ook in de nabije toekomst een promotie tegemoet zal zien. Het motto van Dames 3 is ''Spirit is key, let's go ladies 3!''. Dit motto komt wekelijks sterk naar voren tijdens wedstrijden en trainingen. Dames 3 traint tegelijk met dames 4 en ook tussen deze twee teams zit veel wisselwerking.

Het 4de Dameselftal speelt in de 5de klasse van de KNVB. De wedstrijden zijn op zaterdag. Nieuwe speelsters zijn zeer welkom om het team door te laten groeien naar de 4de klasse. Verder is het niet onbelangrijk te vermelden dat dames 4 ook een heel gezellig teams is die ook naast het veld veel samen ondernemen.

Ieder team op zich heeft veel te bieden voor elk type speelster. Zoek je wat meer uitdaging op voetbal gebied, meld je dan aan voor try-outs in het begin van het jaar of doe gedurende het jaar een keertje mee! Ben je meer op zoek naar gezelligheid gecombineerd met (laagdrempelig) voetbal? Ook dan hebben we plek voor jou! Bekijk de teampagina's om meer te weten te komen over onze damesteams.

VOETBAL LOCATIE

Voor navigatie:

Van den Broekweg

2628CS Delft

Algemeen:

Mekelweg 8

2628CD Delft

+31 (0) 6 33025596

BORREL LOCATIE

De TAP:

Brabantse Turfmarkt 9a

2611CK Delft

SOCIAL MEDIA
  • App Store icoon wit
  • Google Play
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter