top of page

FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik lid worden van Ariston’80?

Jazeker, mits je een student bent! We hebben naast een grote herenafdeling, ook een groeiende damesafdeling die zeker de moeite waard is. Hoe lid te worden vind je door hierboven op 'Word lid' te klikken.

 

Hoe word ik lid van een team?

Alle informatie over hoe lid te worden van een team is te vinden op de 'Lid worden'-pagina. Als je ingeschreven bent plaatst onze technische commissie je vervolgens in een team dat past bij je voetballende kwaliteiten. Mocht je een voorkeur voor een team hebben kan je dit bij je inschrijving aangeven.

Wanneer start de competitie en hoe lang duurt deze?

Het seizoen begint eind september en duurt tot het einde van mei. Als jouw team ook nog meedoet in de beker of onderdeel is van de selectie begint het seizoen rond het begin van september.

 

Wanneer worden de wedstrijden gespeeld?

Alle wedstrijden van Ariston’80 worden op zaterdag gespeeld! De tijden waarop de wedstrijden worden gespeeld zijn afhankelijk van jouw team, en kunnen wisselen.

 

Waar worden de wedstrijden gespeeld?

De meeste thuiswedstrijden worden gespeeld op X, TU Delft. Een deel van de wedstrijden wordt extern gespeeld, wegens een grote groei in ledenaantallen de laatste paar jaren. Deze externe wedstrijden worden gespeeld op DVV Delft, Kerkpolderweg 12, op ongeveer 15 minuten fietsen van het centrum.

 

Moet ik elke zaterdag en elke training aanwezig zijn?

Dit is afhankelijk van het team waar je in zit. De regel bij de selectieteams is dat je er in principe altijd bij bent. Voor de niet-selectieteams is dit wat minder strict, vooral qua trainen. Hoe vaak je bij trainingen bent is dan afhankelijk van je enthousiasme! Voor wedstrijden geldt wel voor heel de vereniging dat je er zo vaak mogelijk bij bent. 


Is Ariston’80 meer dan alleen voetballen?

Ja! Naast de prachtige sport die ons verbindt, organiseren we een hoop activiteiten die ervoor zorgen dat je allerlei leuke dingen kan doen met je team- en clubgenoten. Zo hebben we een maandelijkse borrel, organiseren we meerdere toernooien, hebben we een prachtig clubmagazine dat soms twee en soms drie keer per jaar uit komt, en nog veel meer, zoals een clubweekend, Koningsdag activiteit en een jaarlijks kerstdiner. De meeste activiteiten worden gehouden in ons eigen pand, de TAP, gelegen in het centrum van Delft, die elke week op woensdag en zaterdag open is voor leden om samen te komen en de nodige drankjes te nuttigen. Mocht je geïnteresseerd zijn in het helpen van je club, en wil je je aansluiten bij een van onze commissies, kan je meer informatie vinden op de commissiepagina (onder 'De Club')!
 

Hoe hoog is de contributie?

Je betaalt jaarlijks €70,- contributie aan Ariston'80, dit is voor jouw inschrijving bij de KNVB en voor de faciliteiten die de club jou biedt. Hiernaast ben je verplicht een sportkaart te kopen van X. Deze is €130,- per jaar. LET OP: ook al ben je niet het hele jaar beschikbaar om te spelen, is het verplicht (vanuit X) om het jaarabonnement aan te schaffen. Ben je het tweede halve jaar naar het buitenland, is er de mogelijkheid na der hand restitutie aan te vragen bij X.

bottom of page