top of page

oud(ere)-leden vereniging

De OLV is de oud(ere)-leden vereniging van Ariston '80. Wij zorgen er voor dat er jaarlijkse activiteiten zijn waar oud(e) Aristoni elkaar weer tegen kunnen komen, meestal onder het genot van een hapje of drankje. Wij doen dit in het algemeen via een aantal terugkerende activiteiten zoals de oudejaars-borrel en het bezoeken van prof-wedstrijden. Naast het hebben van activiteiten sturen we regelmatig een nieuwsbrief met nieuwsfeitjes over de Ariston '80, zodat, ondanks dat je vrouw/man/vriendin/vriend perse weg van Delft wilde verhuizen, je toch op de hoogte blijft van jouw club. Een lidmaatschap is slechts 12,50 per jaar. Voor dit bedrag kan je gezellig bij alle activiteiten aanwezig zijn zonder extra kosten!

 

Tot snel! 

 

Stuur een mailtje naar olv@ariston80.nl om lid te worden of als je vragen hebt of spreek een van de bestuursleden aan.

Bestuur OLV

Viktor de Jonckheere

Nils Velders

Stefan Viergever

Diana Pereira

David Knops

637150473143587758_89c465e7d1294d03b017c
Logo%20OLV_edited.png
Historie
 

Op 6 januari 2018 is de Club van 80 doorgestart als OLV Ariston. Deze doorstart met naamsverandering sluit aan op het nieuwe doel van de vereniging. De nieuwe functie van de OLV Ariston is, enkel en alleen, het samen brengen van oud(e) en huidige leden van v.v. Ariston ’80. De voorheen raadgevende functie van de Club van 80 wordt nu vertolkt door de Raad van Advies van v.v. Ariston ’80. Tevens heeft v.v. Ariston ’80 geen financieel steun meer nodig van de Club van 80 voor haar activiteiten.


Op 7 januari 2006 werd de Club van 80 opgericht om v.v. Ariston ’80 te steunen met activiteiten die het clubverband versterken en om het bestuur van v.v. Ariston ’80 met raad en daad te ondersteunen. De Club van 80, waarin bakken aan ervaring aanwezig was, fungeerde als adviserend orgaan voor de besturen van v.v. Ariston ’80 en kon daarnaast v.v. Ariston ’80 financieel ondersteunen om de vereniging verder te helpen en het clubgevoel te versterken.

bottom of page