Last updated: 01-06-2020

Door de coronacrisis is het niet mogelijk om de OWee in haar ‘normale’ hoedanigheid door te laten gaan. Op dit moment zijn we druk bezig met een alternatieve OWee, inclusief alternatieve / online activiteiten. Houdt deze pagina en onze social media goed in de gaten voor nieuwe updates!

Volg Ariston '80, iets missen zou zonde zijn!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube

Houd jij van voetbal of wil je het juist leren? Dan ben je bij Ariston ’80 aan het juiste adres!

De vereniging bestaat inmiddels uit 16 herenteams en 4 damesteams van uiteenlopende niveaus. Je kan het dus zo serieus of fanatiek maken als je zelf wil. Het ene team is nu eenmaal beter in de derde helft dan de ander. Naast voetballen zijn er ook allerlei nevenactiviteiten zoals borrels, clubweekend, sportgala, kerstdiner en toernooien. Daarnaast kan jij jezelf nuttig maken bij een van de vele commissies die Ariston rijk is, zie de commissiepagina op de website.

Lees hieronder meer informatie over ons aangepaste programma van de OWee 2020, de introductietrainingen en inschrijven bij Ariston ‘80.

De OWee zal dit jaar anders zijn dan we gewend zijn, maar wij beseffen ons heel goed dat dit voor aankomend Delftse studenten hét moment is om alle verenigingen in Delft te leren kennen. Om jou, aankomend Delftse student, dan ook zo goed mogelijk te informeren, zullen we alternatieven aanbieden. Ons alternatieve programma zal binnenkort op deze pagina te vinden zijn, maar tot die tijd kun je natuurlijk al informatie over Ariston ‘80 verzamelen als je interesse hebt om bij ons te komen voetballen! Neem een kijkje op de FAQ pagina voor veelgestelde vragen of stuur een mailtje naar oweecie@ariston80.nl als je graag met een huidig lid een praatje wil maken. Verder kun je hieronder ervaringen lezen van een paar van onze leden.

44248717794_d2f32a21f4_k_edited.jpg

Wegens onduidelijkheid omtrent de OWee worden de inschrijfmomenten later bekend gemaakt. Houdt hiervoor de website goed in de gaten!

Tijdens de eerste twee collegeweken worden er introductietrainingen gehouden voor de nieuwe leden. Deze zullen plaatsvinden op de dinsdag- en donderdag avond op de voetbalvelden bij X.

 

Dit jaar zullen de introductietrainingen op de volgende data plaatsvinden: 1, 3, 8, 10 september.

 

De trainingen op 1 en 3 september zijn verplicht en zullen worden afgesloten met een buitenborrel op X. De ultieme gelegenheid om voor het eerst een praatje te maken met andere (nieuwe) Aristoni.

Begintijden

18:15 uur // Herenselectie (try-outs)
19:30 uur // Damesselectie
21:00 uur // Heren en dames niet-selectie

VOETBAL LOCATIE

Voor navigatie:

Van den Broekweg

2628CS Delft

Algemeen:

Mekelweg 8

2628CD Delft

+31 (0)653137287

BORREL LOCATIE

De TAP:

Brabantse Turfmarkt 9a

2611CK Delft

SOCIAL MEDIA
  • App Store icoon wit
  • Google Play
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter