44919478022_4521a0f358_c.jpg

OWee 2020

Last updated: 17-08-2020

Onze inschrijfmomenten zijn bekend! Check ze snel hieronder of op de inschrijfpagina. Dit jaar zullen onze inschrijvingen alleen online plaatsvinden. Hoe dat precies werkt, lees je verderop op deze pagina. Hier vind je tevens de Zoom links naar de inschrijfmomenten.

Volg Ariston '80, iets missen zou zonde zijn!

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • YouTube

Ariston '80

in de owee

Houd jij van voetbal of wil je het juist leren? Dan ben je bij Ariston ’80 aan het juiste adres!

De vereniging bestaat inmiddels uit 16 herenteams en 5 damesteams van uiteenlopende niveaus. Je kan het dus zo serieus of fanatiek maken als je zelf wil. Het ene team is nu eenmaal beter in de derde helft dan de ander. Naast voetballen zijn er ook allerlei nevenactiviteiten zoals borrels, clubweekend, sportgala, kerstdiner en toernooien. Daarnaast kan jij jezelf nuttig maken bij een van de vele commissies die Ariston rijk is, zie de commissiepagina op de website.

Lees hieronder meer informatie over ons aangepaste programma van de OWee 2020, de introductietrainingen en inschrijven bij Ariston ‘80.

Heb je interesse in voetballen bij Ariston '80? Vul dan het interesseformulier in via de knop hierboven. Weet je al zeker dat je je wil inschrijven? Check dan de inschrijfmomenten hieronder!

Heb je nog wat vragen? Neem een kijkje op de FAQ pagina voor veelgestelde vragen of stuur een mailtje naar oweecie@ariston80.nl als je graag met een huidig lid een praatje wil maken. Verder kun je onderaan de deze pagina de ervaringen lezen van een paar van onze leden.

Inschrijven

subscribe

17 t/m 23 augustus

Inschrijven kan van 17 t/m 23 augustus digitaal via Zoom. Ga naar de inschrijfpagina voor uitgebreide informatie met betrekking tot de inschrijvingen.

// English //

It is possible to subscribe between 17th and 23rd of August online via Zoom. Go to the registration page for more information regarding the registration.

digital via zoom

Elke avond van de Fysieke OWee tussen 20:00 en 21:00 uur. Check de buttons hiernaast voor de inschrijfmomenten!

Let op!: gebruik Zoom op je laptop tijdens het inschrijven.

// English //

Every evening during the Physical OWee between 20:00 and 21:00 h. Check the buttons on the right for the registration moments!

Note!: Use Zoom on your laptop during registration.

Inschrijven

subscribe

17 t/m 23 augustus

Gebruik de button hieronder voor het inschrijfmoment waaraan je wilt deelnemen.

// English //

Use the button underneath for the registration moment you would like to join.

fysieke owee

De Fysieke OWee vindt plaats van 17 t/m 23 augustus. Alle aankomend studenten zullen één dag naar Delft komen om kennis te maken met de stad én haar verenigingen.

Ariston '80 staat de hele week op de Infomarkt op X! Je vindt ons op het plein tegen het hockeyveld aan. Hier kun je een praatje maken met wat leden en je laatste vragen stellen. We zien je graag op de Infomarkt!

// English //

De Physical OWee takes place between the 17th and 23rd of August. All upcoming students will visit Delft for one day during this week to get to know the city and its associations.

You will find Ariston '80 during the whole week on the Info Market at X! Our stand is on the big square at the side of the hockey field. On the Market you can talk to a member and ask us your final questions. We would like to see you there!

44248717794_d2f32a21f4_k_edited.jpg

Introductie-
Trainingen

Tijdens de eerste twee collegeweken worden er introductietrainingen gehouden voor de nieuwe leden. Deze zullen plaatsvinden op de dinsdag- en donderdag avond op de voetbalvelden bij X.

 

Dit jaar zullen de introductietrainingen op de volgende data plaatsvinden: 1, 3, 8, 10 september.

 

De trainingen op 1 en 3 september zijn verplicht en zullen worden afgesloten met een buitenborrel op X. De ultieme gelegenheid om voor het eerst een praatje te maken met andere (nieuwe) Aristoni.

Begintijden

18:00 uur // Herenselectie (try-outs)
19:30 uur // Damesselectie
21:00 uur // Heren en dames niet-selectie

 • ROBIN

  Heren 13

  Hoi, ik ben Robin en ik speel studentenvoetbal bij v.v. Ariston ’80. Ik zit inmiddels drie jaar bij de vereniging en speel in het glorieuze dertiende herenteam. De reden dat ik mij drie jaar geleden aanmeldde bij de club, was omdat ik voetbal weer wilde oppakken, maar uiteindelijk is het veel meer geworden dan dat.

   

  Het is meer dan alleen voetbal, want gezelligheid staat voorop en dat is snel te merken, want er zijn bijna elke week borrels in ons mooie clubhuis midden in Delft. Ook kan ik mijn teamgenoten inmiddels goede vrienden noemen. We gaan jaarlijks op reis en proberen altijd de derde helft te winnen. Maar ook andere leden van de club zie ik als goede vrienden, vooral door de vele commissies die er te doen zijn. Zo heb ik dit jaar mijn derde commissie afgerond, de Activiteitencommissie, en ben ik van plan om volgend jaar wellicht weer een nieuwe te proberen. Dit komt vooral door het feit dat je altijd weer nieuwe mensen leert kennen in een commissie. Dit merkte ik vooral in mijn eerste jaar toen ik nog niemand kende. Ik woon nu zelfs samen met twee teamgenoten, iets wat ik aan het begin van mijn studietijd niet had verwacht.

   

  Naast wedstrijden spelen op zaterdag, de derde helft winnen en borrelen in het clubhuis, heb ik ook twee jaar training gegeven aan twee damesteams. Dit was een fantastische ervaring omdat de dames altijd heel gezellig en dankbaar waren. Hoewel de training serieus genomen wordt, is het toch altijd weer een feestje met ze. Al met al ben ik enorm tevreden met de keuze om te gaan voetballen bij v.v. Ariston ’80, juist omdat het zoveel meer is dan alleen voetbal. Niet twijfelen dus en schrijf je in!

 • LISS

  Dames 3

  Hoi, ik ben Liss, 19 jaar, en ik speel in Dames 3. Ik zit in het eerste jaar van mijn studie en ben dus ook eerstejaars bij v.v. Ariston ‘80. Toen ik begon met studeren leek het me leuk om een nieuwe sport te proberen. Voordat ik bij Ariston begon had ik nog nooit echt gevoetbald, maar dit was geen probleem, want door de vele teams kan je lekker op je eigen niveau spelen.

   

  Het is natuurlijk sowieso een aanrader om naast je studie te sporten om je hoofd even leeg te maken, maar bij Ariston krijg je er ook een heleboel gezelligheid bij! Naast de leuke trainingen en wedstrijden is er twee keer per week een borrel in de TAP (de bar van Ariston in het centrum van Delft). Verder worden er het hele jaar door activiteiten georganiseerd. Zo leer je naast je teamgenoten ook een heleboel nieuwe mensen uit andere teams kennen. Er is onder andere een clubweekend waarbij we met een partybus naar een accommodatie gaan om daar te voetballen en te feesten. Ook zijn er meerdere voetbaltoernooien, zo was er dit jaar het Fout en Nieuw Toernooi waarbij je met je team in een zo fout mogelijke outfit gaat voetballen.

   

  Ik speel zelf dus in Dames 3 en ook dat is hartstikke gezellig. Op dinsdag na de training eten we vaak samen op X en ‘Wie is de Mol?’ wordt ook fanatiek gevolgd. Daarnaast ben ik zelf een commissie gaan doen. Als lid van de Introcommissie organiseer ik dit jaar de introductieperiode en het clubweekend. Super leuk om zo nog meer mensen te leren kennen en ook erg leerzaam natuurlijk! Kortom, ik ben ontzettend blij met mijn keuze om in het mooie rood en blauw te gaan voetballen. Ik hoop je snel te zien tijdens de introductieperiode en het clubweekend als nieuw lid van v.v. Ariston ‘80.

 • BOUWE

  Heren 1

  Hoi! Ik ben Bouwe van der Poel, speler en teamleider van Heren 1. Ik ben bezig aan m’n derde seizoen bij de studentenclub en kijk uit naar nog vele jaren plezier. Voetballen bij de selectie is een sportieve uitdaging en vergt inzet en toewijding maar doet daarmee zeker niet onder aan de gezelligheid van een studentenvereniging. Met deze grote vriendengroep doen we jaarlijks allerlei leuke dingen zoals het teamweekend, carnaval vieren en losgaan op afstudeerborrels. Naast het spelen in de selectie organiseer ik met een aantal andere teamleiders activiteiten en regel ik andere zaken die moeten gebeuren voor de selectie.

   

  Voetbal is zeker niet de enige reden geweest om me bij Ariston aan te sluiten. Rondom het voetbal gebeurt er namelijk genoeg leuks bij Ariston. Zo zijn er talloze activiteiten die worden georganiseerd door verschillende commissies. Ikzelf zit nu bij de Lustrumcommissie, waarmee we afgelopen jaar een voetbalreis naar Mönchengladbach, een reis naar IJsland en (bijna #helaasCorona) een gala hebben georganiseerd. Vorig jaar heb ik deel uitgemaakt van de Toernooicommissie waarmee je grootste taak is om het epische eindtoernooi neer te zetten waar iedereen elk jaar naar uitkijkt. Dit heeft geleid dat ik ben gevraagd om komend jaar deel uit te maken van het bestuur.

   

  Kortom, er is dus voor elk niveau voetballer een plekje bij onze club. Gezelligheid wordt gegarandeerd en elke woensdag en zaterdag kunnen we onze eigen kroeg in het centrum, de TAP genaamd, in om deze borrel tot in de late uurtjes door te zetten. Klinkt dit als de perfecte plek voor jou? Dan zie ik je graag komend jaar, tot dan!

 • TOKE (links)

  Dames 2

  Hoi, ik ben Toke Camps en ben al vier jaar speler bij de damesselectie van Ariston´80. Ook ben ik sinds dit jaar teamleider van het tweede selectieteam. Toen ik vier jaar geleden naar Delft kwam vanuit het verre Groningen, wilde ik eigenlijk een nieuwe sport proberen na een lange tijd te hebben gevoetbald. Alleen op de info- en sportmarkt was ik door het enthousiasme van Ariston toch snel overgehaald om weer te gaan voetballen, en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Voetballen in de selectie is naast heel veel inzet en altijd willen winnen, ook heel veel gezelligheid. Zo zijn we erg goed in de derde helft, zijn we altijd met lekker veel aanwezig in de TAP en doen we meerdere uitjes, zoals teamweekend!

   

  Niet alleen met het team doe ik veel leuke dingen, maar in de afgelopen vier jaar heb ik ook veel leuke dingen gedaan en mensen ontmoet buiten mijn team door commissies te doen. Zo heb ik de activiteitencommissie gedaan en zit ik nu nog in de FlitCie en Technische Commissie (TC). Met de Flitcie maken we de teamfoto's, de foto´s op evenementen en hebben we de vrijheid om zelf dingen op te pakken die we leuk vinden! Bij de TC ben je vooral bezig met het verbeteren en het behouden van de kwaliteit binnen de club. Dit is dus een iets serieuzere commissie, maar gelukkig blijven we studenten en komt er ook een heleboel gezelligheid aan te pas. Door afgelopen jaren veel bezig te zijn geweest met de club, ben ik nu ook gevraagd voor komend bestuur, wat ik ook met heel veel plezier hoop te gaan doen!

   

  Al met al is Ariston voor mij een bron van gezelligheid, waar ik veel nieuwe vrienden heb gemaakt! Daarnaast zorgt het fanatieke voetballen met de selectie ervoor dat ik ongegeneerd een paar (heel veel) biertjes in de TAP kan drinken op woensdag en zaterdag en heb ik ook heel veel geleerd van mijn taken in de commissies. Klinkt dit ook als iets voor jou? Schrijf je dan in tijdens de Owee!

VOETBAL LOCATIE

Voor navigatie:

Van den Broekweg

2628CS Delft

Algemeen:

Mekelweg 8

2628CD Delft

+31 (0) 6 33025596

BORREL LOCATIE

De TAP:

Brabantse Turfmarkt 9a

2611CK Delft

SOCIAL MEDIA
 • App Store icoon wit
 • Google Play
 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter