Sponsors van Ariston'80

Ook sponsor worden? 

TU Delft

Huissponsor V.V. Ariston'80

De TU Delft is de huissponsor van Ariston'80. Ariston'80 is één van de verenigingen die is aangesloten bij X van de TU Delft. X is een plek op de campus waar je je op vlakken kunt ontwikkelen die niet altijd terugkomen in de academische opleiding, maar die wel van onschatbare waarde zijn. X focust zich op de needs of young people en heeft een variabel aanbod, uiteenlopend van cursussen, ticketuren, evenementen en projecten tot bijvoorbeeld vrij gebruik van een studentenkeuken- en huiskamer en het zelf initiëren van activiteiten en/of programmering. Samen met studenten(organisaties), docenten en trainers geeft X jaarlijks programma-aanbod vorm

PUUR VOETBAL

Teamsponsor Heren 1

Al sinds het seizoen 2015-2016 is Puur Voetbal hoofdsponsor geweest van het eerste heren elftal. Puur Voetbal heeft alles voor de voetballer. Niet alleen schoenen voor op het veld maar ook voor het kunstgras, in de zaal of op straat. Daarnaast is er in de winkel ook een groot assortiment accessoires zoals scheenbeschermers, kousenbandjes, aanvoerdersbanden

 

Puur Voetbal is gevestigd in de Kruisstraat op nummer 35-37. Leden van Ariston'80 ontvangen standaard een korting van 10%.

BAM

Teamsponsor Dames 1

Innovatief en duurzaam. BAM heeft de ambitie voorop te lopen in duurzaamheid en innovatie. Robotisering, 3D-printers en drones bieden nieuwe mogelijkheden in het bouwproces. Met internet of things, data en virtual reality kan slim worden ingespeeld op de behoeften van eindgebruikers. En wat is het effect van zelfrijdende auto’s op de infrastructuur van de nabije toekomst? De klant, de eindgebruiker en de omgeving staan centraal in ieder project, daarom zoeken wij voor elke vraag een duurzame oplossing. BAM vernieuwt. Jij ook?

Teamsponsor Dames 1

Altijdweervooreenei.nl

Teamsponsor Dames 4

Eieren zijn gezond en bevatten essentiële voedingsstoffen die van pas komen bij elk weertype. Of het nou koud is of warm, de zon schijnt of het keihard regent: het is altijd weer voor een lekker ei.

MBB

Teamsponsor Heren 8

Het ontwikkelen en realiseren van gebouw en omgeving is een fascinerend vak, waarvoor een geïnspireerd team is vereist. Het resultaat moet immers aan vele voorwaarden voldoen. Voor MBB zijn inventiviteit, besluitvaardigheid en doorzettingsvermogen daarom kernwaarden.

MBB schrijft al sinds de jaren zestig van de vorige eeuw bouwhistorie. Dat impliceert uiteraard bouwtraditie, maar de continuïteit wordt vooral bepaald door de visie op de toekomst. Visie omvat het lange-termijndenken en het onderkennen van relevante waarden. MBB stimuleert dit analyseproces door pro-actief, interactief en intensief mee te denken met opdrachtgever

Glaspunt

Website sponsor

Glaspunt B.V. levert glasservice door heel Nederland. Glaspunt B.V. kan 24 uur per dag en 7 dagen per week glasherstel verlenen. De glaszetters plaatsen o.a. enkel glas, dubbel glas en isolatie glas. In de meeste gevallen kunnen zij binnen het half uur bij u zijn! Kijkt u eens op de site: en scoor een nieuwe ruit bij Glaspunt, met maar liefst 15 jaar garantie!

EHBO-koffer.nl

Website sponsor

EHBO-koffer.nl is de specialist in EHBO-koffers en EHBO-materialen. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere een EHBO-koffer Sport terug en diverse andere EHBO sportproducten. Tevens hebben wij een uitgebreide kennisbank en bieden we een passend advies voor iedere sportclub.

Besteonderdelen.nl

Website sponsor

Besteonderelen.nl levert de beste onderdelen voor alles omtrent uw auto.

VOETBAL LOCATIE

Voor navigatie:

Van den Broekweg

2628CS Delft

Algemeen:

Mekelweg 8

2628CD Delft

+31 (0) 6 33025596

BORREL LOCATIE

De TAP:

Brabantse Turfmarkt 9a

2611CK Delft

SOCIAL MEDIA
  • App Store icoon wit
  • Google Play
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter