top of page

Word ook sponsor!

Sponsoring is voor bijna elke sportvereniging van groot belang. Veel verenigingen ontvangen sponsoring uit liefdadigheid. Echter geloven wij bij v.v. Ariston'80 niet dat sponsoring alleen maar liefdadigheid is. Daarom gaan we graag in gesprek met potentiele sponsoren over wat ze precies uit sponsoring willen halen en hoe we de sponsorgelden zo in kunnen zetten dat dit doel bereikt wordt. Natuurlijk zijn we blij met alle familieleden en vrienden die geld willen doneren aan Ariston, maar sponsoring is veel meer dan dat. 

 

Daarom pleiten wij er ook voor om altijd met de vicevoorzitter in gesprek te gaan, zodat we zo goed mogelijk kunnen bepalen wat onze wederzijdse wensen zijn. Hieronder is aangegeven welke standaardvormen van sponsoring wij aanbieden. Meer informatie en prijzen zijn te vinden in de sponsorfolder. Naast de standaard sponsormogelijkheden is er veel meer mogelijk, het is dan ook altijd mogelijk om te mailen naar vicevoorzitter@ariston80.nl. U kunt ook het contactformulier invullen en dan wij zo snel mogelijk contact met u op. 

33736203028_9cc531092b_c.jpg

Hoofdsponsor

Als hoofdsponsor wordt uw bedrijfslogo gedragen op de wedstrijdshirts van Heren 1. Daarnaast krijgt u een plek op de homepage van de website. Samen met de vicevoorzitter word er gekeken naar of er nog extra dingen voor u gedaan kunnen worden, die passen bij uw bedrijf. 

D4_edited.jpg

Teamsponsor

Als teamsponsor wordt uw bedrijfslogo gedragen op de wedstrijdshirts van een van onze vele elftallen. Wedstrijden worden elke zaterdag gespeeld op het complex van X-TU Delft of bij een van de voetbalverenigingen in de regio haaglanden. Bedrukking van andere wedstrijdmaterialen is altijd mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

47957403331_77dcc73935_c.jpg

Evenementensponsor

Naast wekelijkse wedstrijden op zaterdag organiseert Ariston'80 vele evenementen voor zowel leden als externen. Voorbeelden zijn een toernooi in de zomer, een nieuwjaarstoernooi en  evenementen in onze eigen borrel locatie, de TAP, in het centrum van Delft. Voor evenenten-sponsoring worden elk jaar de meest creatieve ideeën bedacht. Benieuwd? Neem contact op!

Schermafbeelding 2022-03-15 145438.png

Websitesponsor

Als websitesponsor krijgt uw bedrijf een stukje op de sponsorpagina en uw logo wordt op de homepage geplaatst.

Neem contact op

Bedankt voor het bericht, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page