top of page

Sponsors van Ariston'80

Ook sponsor worden? 

TU Delft

Huissponsor V.V. Ariston'80

De TU Delft is de huissponsor van Ariston'80. Ariston'80 is één van de verenigingen die is aangesloten bij X van de TU Delft. X is een plek op de campus waar je je op vlakken kunt ontwikkelen die niet altijd terugkomen in de academische opleiding, maar die wel van onschatbare waarde zijn. X focust zich op de needs of young people en heeft een variabel aanbod, uiteenlopend van cursussen, ticketuren, evenementen en projecten tot bijvoorbeeld vrij gebruik van een studentenkeuken- en huiskamer en het zelf initiëren van activiteiten en/of programmering. Samen met studenten(organisaties), docenten en trainers geeft X jaarlijks programma-aanbod vorm

Wijtman Sport

Shirt sponsor

Wijtman sport heeft alles voor de voetballer. Niet alleen schoenen voor op het veld maar ook voor het kunstgras, in de zaal of op straat. Daarnaast is er in de winkel ook een groot assortiment accessoires zoals scheenbeschermers, kousenbandjes, aanvoerdersbanden

 

Wijtman sport is gevestigd op Oude Langendijk 13 in Delft.

BAM

Teamsponsor Dames 1

Innovatief en duurzaam. BAM heeft de ambitie voorop te lopen in duurzaamheid en innovatie. Robotisering, 3D-printers en drones bieden nieuwe mogelijkheden in het bouwproces. Met internet of things, data en virtual reality kan slim worden ingespeeld op de behoeften van eindgebruikers. En wat is het effect van zelfrijdende auto’s op de infrastructuur van de nabije toekomst? De klant, de eindgebruiker en de omgeving staan centraal in ieder project, daarom zoeken wij voor elke vraag een duurzame oplossing. BAM vernieuwt. Jij ook?

Papa John's Delft

Teamsponsor Dames 3

Papa John’s is bij vele Nederlanders nog (vrij) onbekend, maar toch is het de nummer 3 pizzaketen van de wereld, onder Pizza Hut en Domino’s. Er zijn meer dan 5000 stores wereldwijd in bijna 50 landen. Er zijn nu circa 24 vestigingen in Nederland en Papa John’s is bezig met een enorme opmars.

Het merendeel van de pizza’s wordt bezorgd, maar u kunt uw pizza’s ook afhalen. (Zie onze pick-up deal via onze website; www.papajohns.co.nl) U kunt uw pizza ook nuttigen in onze gezellige store, want we hebben enkele tafeltjes

Wat Papa John’s onderscheidt van andere (bekende) pizza-bezorgrestaurants, is dat er uitsluitend gewerkt wordt met vers, handgemaakt deeg en verse ingrediënten. (De groente wordt dagelijks vers gesneden). En natuurlijk onze speciale tomatensaus. (Lees hier meer over op onze website) Vandaar onze slogan ‘Better Ingredients, Better Pizza’.

We kunnen nog veel meer vertellen over Papa John’s, maar u kunt dit beter zelf ondervinden, door een keer bij ons een pizza te bestellen. Wij weten zeker, dat u het verschil zult proeven! U bent van harte welkom in onze store aan de Papsouwselaan, te Delft

MBB

Teamsponsor Heren 8

Het ontwikkelen en realiseren van gebouw en omgeving is een fascinerend vak, waarvoor een geïnspireerd team is vereist. Het resultaat moet immers aan vele voorwaarden voldoen. Voor MBB zijn inventiviteit, besluitvaardigheid en doorzettingsvermogen daarom kernwaarden.

MBB schrijft al sinds de jaren zestig van de vorige eeuw bouwhistorie. Dat impliceert uiteraard bouwtraditie, maar de continuïteit wordt vooral bepaald door de visie op de toekomst. Visie omvat het lange-termijndenken en het onderkennen van relevante waarden. MBB stimuleert dit analyseproces door pro-actief, interactief en intensief mee te denken met opdrachtgever

glaspunt logo.png

Glaspunt

Website sponsor

Glaspunt B.V. levert glasservice door heel Nederland. Glaspunt B.V. kan 24 uur per dag en 7 dagen per week glasherstel verlenen. De glaszetters plaatsen o.a. enkel glas, dubbel glas en isolatie glas. In de meeste gevallen kunnen zij binnen het half uur bij u zijn! Kijkt u eens op de site: en scoor een nieuwe ruit bij Glaspunt, met maar liefst 15 jaar garantie!

Orange The World

Website sponsor

Orange the World is een initiatief van UN Women en vrouwen organisaties Soroptimist International en Zonta en vraagt wereldwijd aandacht voor geweldtegen vrouwen en meisjes.
 

In Nederland krijgt 45 procent van de vrouwen boven de 15 jaar te maken met een vorm van geweld. Eén op de tien vrouwen is ooit verkracht en één op de drie jonge vrouwen maakt seksuele intimidatie mee op het internet.
Geweld tegen vrouwen komt in alle lagen van de bevolking en in allerlei vormen voor: achter de voordeur, op straat, via het werk, op school, op de sportvereniging, via het internet etc.

 

In deze coronatijd kunnen door het verplicht thuis blijven en problemen op het werk, de spanningen achter de voordeur hoog oplopen. Instanties zoals scholen en huisartsen kunnen hun signalerende functies minder goed uitvoeren, omdat bijvoorbeeld scholen een tijd gesloten zijn geweest en mensen minder vaak naar de huisarts gaan. Daarom wordt ook wel gesproken over een Schaduw Pandemie. Een meerderheid doet geen melding of aangifte, omdat ze dat niet kunnen of schamen, of omdat ze gewoonweg niet weten waar ze het moeten melden.
 

Het thema van Orange the World in 2020 is dan ook “Iedereen moet geweld kunnen melden, overal en altijd”. Er is hulp voor vrouwen die zich in een moeilijke situatie bevinden! Door contact te zoeken via het telefoonnummer 0800-2000 word je doorverbonden met een contactpersoon van Veilig Thuis in de regio. Samen worden vervolgstappen besproken, waarbij de melder altijd toestemming moet geven voor het delen van gegevens of vervolgstappen!
 

Geweld tegen vrouwen en meisjes is een maatschappelijk probleem. Man of vrouw,samen kunnen we helpen de stilte rond geweld te doorbreken en een veiligere omgeving te creëren voor ons en de volgende generatie.

TSA Group

Clubsponsor

Bij TSA Group Delft bv doen we al meer dan 25 jaar waar we goed in zijn: software ontwikkelen en online-toepassingen realiseren. Ook houdt TSA zich bezig met het onderhouden van bestaande software, application outsourcing en het beheren van complexe database systemen.

Op zoek naar een leuke stage? 

Wil je tijdens je stage graag werken met Java, C#, Python, PHP en/of C++? Als stagiair bij TSA ben je een volwaardig teamlid vanaf dag één, waardoor je een belangrijke bijdrage gaat leveren aan onze producten of projecten. Het belangrijkste vinden we dat je jouw interesse en talenten optimaal kan inzetten én verder kunt ontwikkelen.

EHBO-koffer.nl

Website sponsor

EHBO-koffer.nl is de specialist in EHBO-koffers en EHBO-materialen. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere een EHBO-koffer Sport terug en diverse andere EHBO sportproducten. Tevens hebben wij een uitgebreide kennisbank en bieden we een passend advies voor iedere sportclub.

bottom of page